Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du sa att du älskade allt som var jag. Och det klart du gjorde. För jag är ingenting och det var just ingenting du älskade ...


Förbrukad luft utan syre

jag är kanske inte så kul
och tuff är jag absolut inte
kanske lite för gammal
säkert inget vidare i sängen
och jag är ganska ful
sen är jag väldigt blyg
och rädd för livet
kan inte så mycket
och ställer inte så stora krav
jag lagar inte så god mat
och dricker inte gärna alkohol
klarar inte slutföra något
mitt jobb klarar jag inte heller
så jag är ganska fattig
äter piller för att orka leva
äter piller för att orka mina barn
och gråter gör jag också

jag är egentligen en ganska
meningslös människa

Visst det finns de som säger motsatsen
men skulle de sakna mig om jag
verkligen försvann

Du saknar mig inte det minsta
och det kan jag förstå

Det hade inte jag heller gjort

Jag trodde det var du som lurat mig
när du lämnade allt och gick
till en annan

Men det var nog jag som lurade dig
som fick dig att tro du älskade mig
fick dig att tro att jag var något

Men nu när jag ser dig med din nya kärlek
förstår jag att jag är ingenting

som förbrukad luft utan syre







Fri vers av röd_asfalt
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-09 00:49



Bookmark and Share


  Line W
En text som gör riktigt jävla ont. Bra förmedlat!
2011-03-09

    ej medlem längre
tung... bra...
2011-03-09
  > Nästa text
< Föregående

röd_asfalt
röd_asfalt