Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ifredskap

Att vara ifred och inte störas

IFREDSKAP - säg det högt och klart

Att inte vara någon annans

kan vara allt, fantastiskt och helt

underbart




Fri vers av Tea Alex
Läst 105 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-10 14:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Frihet, frihet
2011-03-11

  Larz Gustafsson VIP
Att få vara ifred är guld värt.
2011-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex