Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lättnad att inse

Hemska minnen upprivna
ett ord
en blick
en kyss
Säger adjö till dom jag aldrig vågade hälsa på

En lättnad när jag insåg
jag gjorde rätt val
mår bättre nu
kan andas igen

Passade inte in
stod ut från mängden
huvud skvaller ämne
tvungen att fly

Hemska minnen begravda
med lättnad
tacksamhet
lättsinthet
Säger adjö till dom jag aldrig vågade hälsa på




Fri vers av Julia Vivvi
Läst 312 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-10 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Vivvi
Julia Vivvi

Mina favoriter
'Kärlek, ljuva kärlek'