Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"I Know Why the Caged Bird Sings"


När vi läser något någon skrivit
med själ & hjärta

när medvetenheten och stoltheten är bevarad
- inför ordens och kärlekens kraft att förklara

det är då vi gråter

av lättnad och insikten om att sanningen
är
just precis här

förklarad i ögonblicket




Fri vers (Fri form) av Tobias Hedlund
Läst 386 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-11 14:59



Bookmark and Share


  Baystream
slutet - väldigt tilltalande.
2011-04-01

  wayward - taiga
så sant

språket är det enda handikapphjälpmedel vi har att tillämpa i våra försök att förstå varandra.
2011-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Tobias Hedlund
Tobias Hedlund