Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten luring för folk som fått för sig att man måste vara en smula väck (av alkohol) för att kunna umgås med andra människor eller bara sticka ut snoken och gå omkring bland människor oavsett man känner dessa människor eller ej.


Jag är aldrig alldeles nykter...





...när jag träffar folk
för jag är berusad av
känslor precis då.




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-14 22:35



Bookmark and Share


  ULJO
Det behöver inte vara alkohol som ger ett berusat tillstånd.
2011-03-15

  thyra
Det är ett ypperligt sätt ju!
2011-03-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP