Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidig vår vid Skagerack

 

 

Vimplarna slaknat i skymningen

Havet har lagt sig till vila

Himmelen bjuder på färgprakt

som pendlar från blekblå till lila

 

Måsarna klipper med vingarna

sökande nattkvarter

Våren är här för att stanna,

vad kan man önska mer?

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-18 18:47

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Carl O Andersson
Och här sitter jag på pottkanten igen
. . . Och läääängtar
2011-03-19
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP