Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Undermedvetet skrev jag golang the mighty, utan att ha någon som helst aning vad det betydde & pusslade ihop det med dagens känsla.


Golang The Mighty

Like a minor misscalculation
I slipped over a wet kiss again,
again again.

To late to lock it in anyway
from fate
wich makes my worried belly ache.

It´s not so cool to hold it in
blows me up
I barely can´t move when seeing
all my ambitious visions
makes me wanna stay
just a little bit longer.

The ride it hurts though
it takes me high, a dreamer truest of them all.
Like I said
again & again
it always makes me fall.

Today I slipped over a goddamn fine
& well placed kiss
Lips entangled
hard to be resonable
when the heaven blush.




Prosa av Tom Bombadil
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-18 22:05



Bookmark and Share


  miljas
Första och sista stycket är nästan retsamt snygga. Gillar detta skarpt, känns nytt, något jag aldrig läst innan...

Härligt att bli överraskad en trist afton som denna,
en tackar!
2011-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Tom Bombadil
Tom Bombadil