Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt Mig Älska Dig

Tyst, så jag kan få höra hur du andas.

Stilla, så jag kan få se hur du ser ut.

Titta, så jag kan få se dina ögon.

Prata, så jag kan få höra din röst.

Älska, så jag kan få älska dig.




Fri vers av Kim S.
Läst 479 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-07-16 02:22



Bookmark and Share


    Jolli
Bra beskrivning om hur det är att älska någon.
2004-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Kim S.
Kim S.