Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...

AAAAAAAAAAAHHHHHHRRRRRRRRGGGGGGGGGG!!!
HATAR ALLT
Varför gör värden så JÄVLA ont?
Det blir inget kvar
Varför gör värden så jävla ont




Fri vers av The_Grey_Lady
Läst 211 gånger
Publicerad 2011-03-20 18:17



Bookmark and Share


  Karl den store
Känner igen smärtan och isoleringen.
*Kramar om*
2011-03-21
  > Nästa text
< Föregående

The_Grey_Lady