Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Torsdagssvammel' av jonny larsen, inspirerte till kommentaren (Om bilden, vilken är tagen i någonstans mitt i centrala delarna av Karlstad, en höst för blott några år sedan i den fina numera sensommarmånaden september.)


Kritik på en text (614) En närapå rent sexuell upplevelse






Avsaknaden av belgisk choklad
kan sätta djupa spår
i en människa och få henne

att prova på nordiska kopior
av en sådan choklad
som ett substitut.

Men det blir blott bleka kopior
för den som sedan någon tid
provat att äta av just den

belgiska och mer äkta varan.
Jag tycker din text
förmår framhäva just detta

eller åtminstone en variant av
detta mitt exempel
som även detta blott är en

kvardröjande rest av något mer
blomstrande upplevelsevackert
gnistrande, färggrant.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-24 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP