Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Milsten

I mitt fall.
Skulle du aldrig kasta en blick längre.
Därför fann du det som behövdes.
I skuggan av ormarna finns de beaktade.
Du lärde dig uppskatta de tålmodiga, de fåordiga.
Lyckan är fullkomlig om den kommer plötsligt.
Kärlek är bunden i impulsen av det oväntade.
I ditt fall.




Fri vers av OsJu
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-25 03:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

OsJu
OsJu