Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla mina borden och allt jag skulle kunna ångra

Åh snälla Herre

förlåt mig inte bara

för de saker jag gjort och sagt

utan också för det

jag borde sagt

och gjort



Amen




Fri vers av Tea Alex
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-25 15:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det som lagen inte kunde göra, det gjorde Gud då Han sände Sin Son... (Rom 8)
2011-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex