Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Catharina Edin's text 'biografen' tjänade denna gång som till inspiration för min kommentar (kvinnan på bilden har som vanligt valts blott för att illustrera och har ingenting i övrigt med texten att göra, som man annars skulle kunna får för sig)


Kritik på en text (615) mera teatraliskt?








för den som slutat, gå på, med teater
kan biografen och tillika dess mörker
tjäna som ett substitut, dock utan
teaterns grannlåt, att låta grannen
synas i ens egens glans och ståt




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 237 gånger
Publicerad 2011-03-26 13:20



Bookmark and Share


  Aftonvännen
man gör så mycket hinder för sig själv

kommer jag att tänka på
2011-03-26
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP