Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den äckliga musikalen "Jesus Christ Super Star" spelas snart i Hille kyrka

Med anledning av detta har jag skrivit följande insändare till våra två lokaltidningar:
 
Jesus Kristus är ingen superstjärna. Han har aldrig varit det och kommer aldrig att bli det.
Jesus Kristus är hatad och avskydd.
Som detroniserad galjonsfigur är Han acceptabel, men med de anspråk Han träder upp med på Bibelns blad gör Han Sig omöjlig.
Marilyn Manson hade rätt då han kallade ett av sina album "Antichrist Superstar". För Antikrist kommer till skillnad från Jesus Kristus att bli hyllad av massorna. Han kommer att säga det folk VILL höra och inte det de BEHÖVER höra.
Den som vill följa Jesus och bli Hans lärjunge kan aldrig räkna med applåder och röda mattor.
Själv blev Jesus korsfäst för att Han sade sanningen. Men genom Guds nåd kan vi genom tro räkna oss detta till godo.
Jesus sade Själv: "Ve er när världen talar väl om er."
En sak är emellertid säker: Han är Fridsfursten. Och jag har aldrig mått så bra som jag gör nu.
LARZ GUSTAFSSON, kristen i Gävle

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Larz Gustafsson VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-27 15:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar den. Tack för din kommentar.
2011-03-27

  Mats Henricson
Intressant , kan medge att "Jesus Christ - Superstar" är ytlig, men jag gillar musiken !
2011-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP