Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kom inte hit och snacka prepp med mig, prepptöntar!


PREPPING ÄR IDIOTI

Jag vägrar prepping

Kommer aldrig på fråga

Preppare är töntar

och en riktig plåga

De ska inte tala om för mig

hur jag ska leva

"Håll käften alla preppers!"

har jag RÄTT att kräva

 

LARZ GUSTAFSSON 30/4 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 39 gånger
Publicerad 2024-04-30 09:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP