Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

La machina

Din kärlek
min följeslagare
din kyss
min bensin
din kropp att släcka elden
dina ord
att föda den.
Du är…..
en kärleksmaskin.




Fri vers av Amphora
Läst 337 gånger
Publicerad 2011-03-28 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amphora
Amphora