Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SLUTET RUM

Varmt och slingrande
söker dej.
Söker dej i korridorer
vill ha din själ
i stängda rum.
Känna din hud
dina ögon på mej.
Dina ord som smeker
lindar in.
Manin i din blick
galenskapen i oss
i vår sammansmältning
som glödande kol.
Och vackert så vackert
tårarna som rann.




Fri vers av Amphora
Läst 342 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-28 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amphora
Amphora