Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Precis om bilden här illustrerar kan man vilja välja att prata om tids göranden likt ett schema för ett sportande lag och då det kommer till själva lagandan så kan den verka till synes en smula i oordning, men även i ett synbart kaos finns ordning.


Något litet om tid






Brist är den
tid det tar
att göra allt

detta som är
så att säga
'utöver' det vi

redan gör och
därför får denna
brist ofta nog

ligga såsom en
smula 'i träda'.
Då sover den.

Men stundom kommer
det någon tid
som så att

sägandes 'blivit över'.
Då vi aktivt
på tidigt stadium

mer som ägna
oss åt att
kunna åtgärda bristen...




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-29 11:47



Bookmark and Share


  ULJO
Fint skriftat om det vi alla har för lite av "tid"
2011-03-29
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP