Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stryka är inte att aldrig falla.

Endel säger att styrka är inte att aldrig falla,
utan att resa sig upp efter varje fall.
Jag säger att styrka är att trotsa osagda ord
och tankar,
när världen spottar dig i ansiktet..

När man väljer att se,
fastän hjärtat gör ont,
för att man inte blundar för det man fruktar mest
Och när man är stark nog att stå på egna ben,
trots den psykiska misshandel man gått igenom

Styrka är endel i att vakna upp,
Då du inser att det är inte hur du gör dina val,
utan varför..
och att du trots fällande kommentarer,
håller dina drömmar vid liv
Först när du kan se din spegelbild,
utan att döma,
utan att hata
och erkänna dina största misstag,
kan du stå på egna ben

För trots all lycka,
och skrattande stunder, måste man ständigt stå emot
Och det går lättare att kämpa när man vet vad man slåss för..




Fri vers av fridahansen
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-29 21:55



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
bra text.
tänkvärt.
2011-03-29
  > Nästa text
< Föregående

fridahansen
fridahansen