Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när ögonen var för varandra och inte tog hänsyn till vem kinden skulle vändas till


rudolf och comp. tänker på dig






du rör mitt midjemått, klär av skinnet som håller kylan borta,
köper upp dina pengar för att få
känna alkoholens konsekvenser på en flicka i säng.
jag tackar snällt och du vet inte vad jag heter.
du lägger kortet i baren, utmanar mig,
du tror att du hjälper mina trosor närmre ditt golv
du borde inte göra så
någon som inte har något snällsamvete spelar med samma regler

du lämnar efter timme baren
utmattad och pank på repliker
du funderar över dina alternativ
våldtar en civilsnut i en park

när tidningen visar en fantombild känner jag genast igen
din oönskade framtoning och yes:nickar alla frågor

din jävel du glömde en sak.
reglerna.
just nu dras ditt visakort, och visste du inte?
expediten tror att jag är din flickvän

god jul min älskade













Övriga genrer av vega lando
Läst 403 gånger
Publicerad 2005-12-19 14:03



Bookmark and Share


  Daemon
mmmm krogpoesi
2006-04-22

  Ms Lovecraft
Rakbladsvasst och cyniskt! "du vet inte vad jag heter" är ett bra sätt att förhålla sig till det hela. Jag ska börja med det någon gång.
2006-01-21

  Ulf Popeno
Hiahiahia! Alltid kul med ett skratt så här på lilljulaftonsmorgon.
På julafton ska svinen till slakt.
Ja, sylta ska de bli, rökt skinka och korv
i allas magar vilar de innan klockan slagit tolv
men först ska de tvättas rena ifrån all lort
ej mer ska de sitta vid baren och vifta med kort. ;-)

Mr Macabre
2005-12-23

  swimsus@gmail.com
Vilken annorlunda synvinkel! Grymt skrivet och hornhinnan fräter hål på dataskärmen av de bilder du målar upp. Fräckt och ja..-som sagt- slutet..slutet..SLUTET!!! MY GOD!!
2005-12-19

  Propella
Oh la la, du gör det igen *suckar* Vilka jäkla dikter du spottar ur dig!

"jag tackar snällt och du vet inte vad jag heter.
du lägger kortet i baren, utmanar mig,
du tror att du hjälper mina trosor närmre ditt golv
du borde inte göra så"

Och slutet - he he he - du är grym.
2005-12-19

  kärleksbarn
stenhård
lite otäck,
men väldigt bra!
2005-12-19

  Daniel_78 VIP
en julsaga som iallfall jag skall läsa för mina barn
för att berätta om sanningen

jag gillar Detta

för sin genre och för ditt sätt
vill inte jämföra med något annat
2005-12-19
  > Nästa text
< Föregående

vega lando
vega lando