Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
GBG-limerick av vera gade, inspirerade till kommentaren. Här provade jag på att skriva kommentaren i en enda mening. Om jag lyckades får läsaren avgöra.


Kritik på en text (617) - Paroxysmernas vilda afton






Denna limerick fick mig att trilla av stolen, rulla runt några varv där jag hamnat och ifrån tredje däck falla fritt ned till första och vidare omkring på detta nyss svabbade, över kanten och ner i sjön där jag låg och flöt i cirka fyra timmar innan en förbipasserande vassflottes besättning drog mig ombord i tron att de skulle kunna begära lösen för min person medan jag låg och skrattade åt dem i deras naiva uppfattning om svenskar i sjönöd...




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-29 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP