Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nära vän. Alltid nära. Aldrig långt borta.


Lämna ingen ensam

Jag har inte glömt dig

för att du drog dig undan

för att du rymde till annan stad

till annat land

och slutade svara på våra mail



Du får vykort

efter vykort

i din brevlåda




Fri vers av Tea Alex
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-31 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex