Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du sa ''bara skriv'' så skrev något huller om buller :


du badar dig i sommarsol
anfådd av att prata för snabbt
ingen är där
medan du fångar självmordstankar
som flytt ifrån dig för en dag

du log för en stund sedan
är det vad man kallar kortvarig glädje?

varje anledning till att
inte vakna nästa morgondag
dem återvänder alltid hem
''man kan ju alltid hoppas.''

vad hoppas vi på?
vännen, vad väntar vi på egentligen?

vi har våran ensamhet,
den kommer inte försvinna med tiden
en tystnad söt men bitterblek
du skriker alltid åt folk att lämna dig ifred
fast vi båda vill att de bara ska
klämma sig fast och aldrig släppa

''släpp aldrig aldrig taget.''


jag ska aldrig släppa
''inte ännu iallafall''

löften som vaggar kaotiska själar i harmoni
vi lovade något om en evighet
te kalas på månen om verkligheten
någonsin kom ifatt oss,
om vuxenlivet är för snart
kan vi pausa tiden

fast ingenting går i slow motion
ingenting har stannat
''förutom vi''

vi har bara proppat oss fulla med fraser
den som lever får se
den som väntar på något gott,
väntar aldrig för länge

vad väntar vi på?

vännen


vad är det vi vill med livet egentligen?

''jag känner ingenting''



du har skrikit dig anfådd i en sol
som gått och lagt sig för natten

''ingenting''




Fri vers av Regnmolns tårar
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-31 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Regnmolns tårar