Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min Gud.


Älskade värld

Jag älskar dig

vill jag skrika

från höga hustak

från min ickeexisterande balkong

den jag skulle prytt med blå lobelia



Åh älskade älskade värld

vad du är vacker




Fri vers av Tea Alex
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-01 12:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Man får skilja på världen och världen.
Le Monde est merveilleux, som Plastic Bertrand sjöng.
2011-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex