Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag lever. Jag andas.


Levande

Emellanåt

när allt stillar sig

och allt blod som gått i vågor

står i kval

kan jag nästan känna

att jag tycker om

mig själv




Fri vers av Tea Alex
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-01 12:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Älskar man Jesus får man en rätt självbild. Allt handlar om att lära känna Honom (Luk 10:38-41).
2011-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex