Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är inte sant.


Nöd

Kärleken

den man saknar

är den starkaste




Fri vers av Tea Alex
Läst 155 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-01 12:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag har med Guds hjälp kommit över det där.
2011-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex