Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möjligen

Tänk om det är du

som jag ska gifta mig med?


eller dig

eller dig

eller dig?



Tankarna går som i vågor

Hela världen är full

av möjligheter




Fri vers av Tea Alex
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-01 12:18



Bookmark and Share


  berxper
Du har så rätt...undrar om det är ödet eller slumpen som styr,
2011-04-01

  Larz Gustafsson VIP
Se upp. I dubbel bemärkelse. Kol 3:1-3.
2011-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex