Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tonåren är ständigt pågående.


Jag minns mina älskare, och hur de inte brukade ta i mig

Jag är så fjantig

drömmer om dig

på nätterna



Vaknar svettig

utan din hand

mot min höft




Fri vers av Tea Alex
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-01 12:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Thorvall...sorry.
2011-04-01

  Larz Gustafsson VIP
Birgitta Stenberg-travesti.
2011-04-01

  Måna N. Berger
Det är inte alls fjantigt! Har du läst boken som din titel anspelar på? Hon lämnade nog heller aldrig tonåren helt. Om nu någon gör det? Inte så länge vi kan bli förälskade i alla fall :)
2011-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex