Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hyllning...


Jag minns alla älskare jag inte haft och hur de inte brukade ta i mig

Jag minns alla mina älskare

men mest minns jag dem

jag aldrig fick

och hur de aldrig tog i mig



Minns starka ryggar

tyngd och breda axlar

över min mindre, mjukare kropp



Minns händer som aldrig vandrade

över bara höfter



Minns skäggstubb och

djupa andetag

minns längtan

och fyrverkerier




Jag minns alla älskare jag inte haft

och hur de aldrig tog i mig





Fri vers av Tea Alex
Läst 183 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-04-03 12:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
I dag är jag glad att jag inte hade några älskarinnor.
2011-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex