Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken



Inga ord eller
bilder är mer talande
än ett tyst möte




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-04-03 17:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ordlöst möte
oändliga djup
2011-04-03

  lodjuret/seglare VIP
jag log när jag läste texten, ungefär samma känsla infann sig här och nu som tidigare idag då jag umgicks med ett barn som har svårt att finna orden men inte svårt att känna kärlek.
2011-04-03

  stella
Här finns inga överflödiga ord...
2011-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP