Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland, när jag bara måste kasta ner något men inte vill publicera det genast, skriver jag in texten i dagboken och låter den ligga till sig ett tag för att se om den 'håller' även senare då jag är på ett som annat humör.


Jo, så här vad. (ur min dagbok)






Min näsa blev inte sned eller krokig
sist jag fick stryk i tunnelbanan.

Det blev bara litet näsblod och litet tårar.
Smärtan gick över redan samma kväll.

Det var mera stoltheten som fick sig
en sådan där väldigt häpen törn.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-03 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP