Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet som är ditt, kan bara levas av dig!


Finns ett liv att leva

Vill kunna svara ja
när jag efter ett liv,
inte utan ansträngning,
får den avgörande frågan;
- var det värt det?

Det är så lätt
att följa strömmen,
att bli åskådare till
sitt eget liv;
- vad vill jag med mig?

Söker is som håller,
letar bro som inte brinner,
famlar efter balans,
en känsla som för mig
till hjärtats stig

När ärlighet och sanning
genomsyrar tillvaron,
spänner livet bågen;
vågar vara där jag är,
står emot det externa

Det finns ett liv att leva
där drömmar får drömmas,
där tryggheten famnas
och kärleken bor
Det finns ett liv att leva nu










Fri vers av peoesson
Läst 477 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-03 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peoesson
peoesson