Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förlåtelse. Ännu en gång - förlåtelse.


Nära dig

Jag tänker att jag vill vara mer ren

mer nära Dig, Herre

att jag vill vara mer vad Du vill

att jag ska vara

mer äkta

mer den Du skapade mig till



Det är svårt

när man anpassar sig

efter andra




Fri vers av Tea Alex
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-04 13:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
1 Kor 1:30
2011-04-04

  Larz Gustafsson VIP
Håll dig nära Honom så renar det dig.
Man blir som den man umgås med.
Han är din helgelse, din rättfärdighet.
2011-04-04

  Lars Hedlin
Mycket bra!
2011-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex