Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill följa Dig. Ingen annan.


Gå andras vägar

Om jag ska barbapapa mig

på det här viset

hela livet

kommer jag aldrig fram




Fri vers av Tea Alex
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-04 13:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ibland är det bra att vara enkelriktad.
2011-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex