Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det ska kännas att leva.


Känsloveckor

Jag önskar ibland

att jag kunde vara lite mer

jämn

i mitt humör



Inte skratta måndagar

gråta tisdagar

ha nojja onsdagar

och melankoli på torsdagar



Fredagarna är fulla av ensamhet

lördagarna av förväntingar

och söndagar -

vilodagen

då jag får vila ut

efter en arbetssam

känslovecka




Fri vers av Tea Alex
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-05 14:29



Bookmark and Share


  Blåbäret
:)
söndagen är ju helig på sitt vis
2011-04-06

  Larz Gustafsson VIP
Känner igen mig.
Berg- & dalbanan.
2011-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex