Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lovar.


Genuine love

Det är äkta

jag fejkar inte

jag lovar



När jag skrattar

känner jag glädje

när jag gråter

är jag full av sorg

och när jag säger

att jag älskar dig

så menar jag det




Fri vers av Tea Alex
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-05 14:31



Bookmark and Share


  Blåbäret
enkelt, klart, tydligt och äkta...
2011-04-06

  Larz Gustafsson VIP
Det är jag också helt övertygad om.
2011-04-05

  Niclas Petersson VIP
Äkta, starkt och bra.
Gillar.
2011-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex