Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag kan inte vara någon annan.


Vara mig. Bara vara mig.

När jag slutar känna

såhär mycket

såhär ofta



När jag slutar skratta

tills ögonen tåras

och slutar gråta

tills inga tårar finns kvar



är det inte jag

inte mig

du har framför dig




Fri vers av Tea Alex
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-05 14:34



Bookmark and Share


  Blåbäret
gillar denna och kommentaren längst ned också...
2011-04-06

  Larz Gustafsson VIP
Klart du inte ska vara någon annan.
Sig själv blir man först i mötet med Jesus.
2011-04-05

  Zelogath
Starka känslor du förmedlar med denna text
Att utelämna sig
I både skratt och gråt
Frågan är
Vem är du när du har blottat dina känslor
Om inte dig själv?
2011-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex