Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bär mig. När jag inte orkar. När jag inte kan. När jag inte är här. Snälla bär mig.


Kära Gud

Kära Gud

emellanåt

känner jag mig så förvirrad

att jag inte vet ut eller in

inte fram eller bak

inte upp eller ned



Kära Gud

snälla bär mig

snälla bär mig

i Dina trygga händer?




Fri vers av Tea Alex
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-05 14:47



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Judas, vers 20.
2011-04-05

  Jan Widströmer VIP
Det gör han redan. Annars skulle du inte ha orkat så här långt. Amazing grace.
2011-04-05

  Zelogath
Jag tror Han hör dina böner
Giv aldrig upp hoppet
Kanske Han inte bär dig varje dag
Eller tar emot när du snubblar
Själv tas jag inte ofta emot
Men jag brukar se det som att
Inte att Gud har lämnat oss
Utan snarare att Han har gjort en professionell bedömning
Att vi kan resa oss själva
De dagar

Applåd!
2011-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex