Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Versmåttet rick är inte infört än på poeter och därför står texten som limerick, om någon nu skulle ha den förbannade fräckheten att en smula gå och som undra över varför i helvete jag tar mig rätten att låta den gå som en juste limerick...


Något litet om smärta, jojo - en rick






Jag jojar inte längre
ty armen gör det strängre
då smärtor fram ilar
om än jag ofta armen vilar
så gör smärtan rörelsen blir trängre




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 207 gånger
Publicerad 2011-04-07 08:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP