Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att leva

Sårbar, skör och öppen
jag hittar mig själv i en liten vrå av vardagen
som en strimma moln på kall vinterhimmel
som en tunn hinna is på en morgonsjö
som ett köttigt sår på en lemlästad kropp

vilsen, kall, och stum
ingen fantasi att kräla mig fram över minerat fält
som ett borttappat barn,
som en sibirisk natt,
som ett likgiltigt gräl

glöd, värme och djupa andetag
nyvaken hittar jag änden på stiltjen
som ett nyfiket skratt
som en utforskande kyss
som en utdragen, kulminerande insikt om att jag lever




Fri vers av Shambalaman
Läst 276 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-07 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shambalaman
Shambalaman