Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allan Hedlund 1926-2011


Livsglädje - min Morfar - Allan Hedlund


här är sång och ord
och dukat bord
generationer av röster som blandas
här är människor
som gråter och andas

i morgon är en minnesdag
och vi reser långväga


för vi samlas


där kropp får röst
ord och sorg som blandas
till sång och skratt
och minnesfrid


det är högtid




att leva och andas

*




Fri vers (Fri form) av Tobias Hedlund
Läst 601 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-04-07 23:30



Bookmark and Share


    Emy. H
Det är där vi är
Lycka skänkt utifrån ett ögonblick, samlade andetag.
Värmande livskraft
Ursprungen där...
Kärlek
Omtanke
Värmande
Livskraft
Du...
Vi...
Jag...
Älskar dig kusin
2012-02-11

  Lilla My* VIP
Underbar text - livet - döden - allt flätas samman av tacksamhet, minnesfrid och andad livsglädje i allra högsta grad! En mycket fin hyllning till en älskad morfar!
2011-05-07

  Fransisca Ferlin
Tycker om att den är så ljus. Visst känns vemodet men det tar inte över. Mycket fint.
2011-04-11

  Bevingad
Fin hyllning till en viktig person!
2011-04-10

  lisa"puzzle"svensson
en vacker hyllning till din morfar
2011-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Tobias Hedlund
Tobias Hedlund