Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

April, på gott och ont

April är månaden
som endast har symboliserat vår

April är månaden
som numera har givit oss ett datum

Det datumet har satt ärr i våra hjärtan
och fått oss att börja räkna år

Vi räknat ett år
Vi räknat två år
Vi räknat tre år
Vi räknat fyra år
Vi räknat fem år
Vi räknar sex år
snart.....




Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-09 10:03



Bookmark and Share


  Rosmarin
rörande och berörande
2011-04-18

  poetryGirl
bra!
2011-04-09

  thyra
En dikt som berör! Alla har vi något datum som givit oss sår som minne! Tack för tankar!
2011-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson