Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med kärlek åt sidan

Lägg dig själv åt sidan

en liten liten stund

Se på din nästa

alla bördor som hon bär

Snälla Jesus

var mig alltid när




Fri vers av Tea Alex
Läst 143 gånger
Publicerad 2011-04-09 14:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Där har du en viktig nyckel.
Det är genom att glömma sig själv som man finner sig själv. Vetekornets lag igen.
2011-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex