Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Im just a visitor

Jag tjuvar en minitomat

och en chokladbit

eller två

äter lite av osten

och tar en tallrik fil



Jag knaprar på chipsen

i vardagsrummet

dricker två glas juice

och pillrar lite

i noblesse-asken



Besök hos mamma

alltid lika gott




Fri vers av Tea Alex
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-09 14:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
ASGARVADE när jag läste titeln!
Di Leva sjunger nämligen så i låten "Industry" på bandet The Pillisnorks´EP "Four Visitors" (släpptes 1/1 1980).
Och vår gitarrist gick vid ett tillfälle fram till honom och sade: "Jag är bara en besökare" varpå jag asgarvade då också.
Plattan hade just kommit ut då.
Good times (and bad...)
2011-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex