Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Yolanda Adams. Victory.


Korset

Segern

är vår

sjöng de på läktaren




Den är min

tänkte jag

och höll handen kring

mitt kors




Fri vers av Tea Alex
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-13 13:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Den underbara seger Jesus vann på korset kan den som vill tro av nåd göra anspråk på och betrakta som sin.
2011-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex