Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trött.


Famntag, tack.

Jag orkar inte

tänker jag ibland

och vill vila i någons famn



Håll om mig

håll i mig

håll fast mig

innan jag flyger iväg




Fri vers av Tea Alex
Läst 157 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-15 16:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Guds famn finns där.
"Men..."
Nej! Säg "Amen!"
Guds Rike handlar inte om skötsamhet utan om tacksamhet, som Reichmann skrev.
2011-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex