Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Come thou fount of every blessing. Fernando Ortega.


Dit Guds ögon inte ser

Jag befinner mig emellanåt

i ett mellanland

ett mellanting

ett mellanställe

där dina händer inte når mig

där jag förlorat allt

och därför inget har att mista mer



Jag lyssnar på lovsång

och gamal kristen musik

tänker att världens skönhet

är för andra



Jag somnar

i det lilla svarta hörn

dit Guds ögon

inte når




Fri vers av Tea Alex
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-13 13:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Om jag säger: Mörker må täcka mig, ljuset omkring mig bli natt,
så är inte mörkret mörkt för dig,
natten är ljus som dagen,
själva mörkret är ljus. Ps. 139:11 - 12
2011-05-04

  Larz Gustafsson VIP
Trodde du ja...
Det heter att Han ögon överfar HELA jorden...
2011-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex