Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ologiskt

Om jag hade varit någon annan

hade jag inte velat prata med mig


Varför slutar ni inte ringa?




Fri vers av Tea Alex
Läst 198 gånger
Publicerad 2011-04-13 13:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns människor som uppriktigt bryr sig.
Men jag förstår din tanke.
Jag har själv tänkt den. Om mig själv.
2011-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex