Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lukas. Lilla älskling.


Sorgebarn

Tänk om jag inte längre vill

inte utan min bebis






Inte utan honom




Fri vers av Tea Alex
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-12 12:37



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Men kanske för den som väntar på att få komma.. Livet är alltid så oanat, oerhört mycket större än vi kan överblicka i nuet.
Sorgen i dina ord skär i mig. Vad ska jag säga. Jag vet.
2011-04-13

  Anna*
Det finns inga enkla svar ... och sorg tar tid.
Tråkig kommentar kanske, men jag har varit där.
Kraaam ♥
2011-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex