Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andra mödrar

När jag ser andra mödrar

vårda och ta hand om

sina barn

vill jag genast

plocka fram min Lukas

ur en liten ask

och skrika

HÄR ÄR HAN!

HAN ÄR INTE DÖD!



Jag bara gömde honom

här i lådan




Fri vers av Tea Alex
Läst 188 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-04-12 12:37



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Våra gömda barn är också våra barn, att älska. När jag läser det här vill jag krama om dig, varmt och innerligt.
2011-04-13

    Maria Malm
Text som berör.
2011-04-12

  Lindalou
Smärtan känns i dina ord..
2011-04-12

  Blåbäret
denna känns och gör ont...
2011-04-12

  Anna*
Smärta .... smärta som skär och rister
Kramar om ♥
2011-04-12

  ULJO
Starka ord.
2011-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex